Noaptea placerilor PDF

  Coperta Carte Noaptea placerilor

  Iti doresti sa citesti cartea Noaptea placerilor scrisa de Tessa Dare si publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Noaptea placerilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Noaptea placerilor

  SERIA „SPINDLE COVE“ Spindle Cove este destinatia preferata de anumite tipuri de domnisoare bine-crescute: cele cu carte, timide, cu inima franta sau neintelese. Este un refugiu pentru tinerele femei care nu se potrivesc in societate. Victor Bramwell, noul conte de Rycliff, stie ca locul lui nu este aici. Din cate isi poate da seama, in acest sat nu exista nimic altceva in afara de fete batrane si oi. Dar are ordin sa adune o militie. Este o misiune aparent simpla, complicata de sprintena si rafinata Susanna Finch – o femeie hotarata sa-si salveze refugiul pe care l-a creat pentru doamne de invazia armatei improvizate a lui Bram. Ultimul lucru la care se asteapta cei doi este o atractie puternica. Cu atat mai putin o pasiune exploziva. Satul Spindle Cove este pregatit pentru o batalie epica a sexelor… dar oare dragostea va cuceri totul? Tessa Dare este autoarea a 17 romane care au devenit bestselleruri New York Times si USA Today. Cartile sale au castigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul premiu RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, si au fost traduse in 16 limbi….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Noaptea placerilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.