Noapte buna, noapte buna, santier sub clar de luna PDF

Coperta Carte Noapte buna, noapte buna, santier sub clar de luna

Iti doresti sa citesti cartea Noapte buna, noapte buna, santier sub clar de luna publicata de editura Vlad si cartea cu Genius? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Noapte buna, noapte buna, santier sub clar de luna de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Noapte buna, noapte buna, santier sub clar de luna

„”Hm, cam ciudata carte!”” o sa spuneti voi repede. Ia auzi, ce personaje: Buldozerul, Macaraua, Basculanta… Unde s-a mai pomenit asa ceva? Pai ce sa faca ele asa de uimitor incat sa ajunga eroii unei carti pentru copii? Adevarul e ca nu fac chestii uimitoare, pentru ca tocmai se pregatesc de culcare. Deschideti cartea sa vedeti cum Macaraua mai ca picoteste, iar Basculanta casca: „”Noapte buna! Sss! Noapte buna!””Si uite asa, indreptandu-se fiecare spre locul de culcare, ne fac sa dam pagina dupa pagina, sa intram in ritmul lor de motor care toarce incetisor, sa-nchidem ochii si sa visam….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.