No Impact Man. Aventurile unui american care vrea sa salveze mediul PDF

Coperta Carte No Impact Man. Aventurile unui american care vrea sa salveze mediul

Iti doresti sa citesti cartea No Impact Man. Aventurile unui american care vrea sa salveze mediul publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea No Impact Man. Aventurile unui american care vrea sa salveze mediul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii No Impact Man. Aventurile unui american care vrea sa salveze mediul

Sa renunti la lumina electrica si la hartia igienica, la metrou, la televizor si la mancarea ambalata, sa speli rufe in cada, sa mergi cu bicicleta si sa gatesti numai hrana organica doar ca sa salvezi planeta – toate acestea par o nebunie. Este un experiment la care scriitorul si bloggerul newyorkez Colin Beavan se supune timp de un an, antrenandu-si fiica, dar si sotia impatimita de shopping. Provocarile zilnice, de la folosirea scarilor in loc de lift pana la problema descompunerii gunoiului menajer, ii dezvaluie lui Beaven o noua perspectiva asupra lumii. Cumparaturile facute in piata, mesele preparate in familie si jocurile pe care le inventeaza pentru a compensa lipsa televizorului ii apropie pe cei trei si ii fac sa traiasca viata cu intensitate si bucurie….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.