Nivelul ridicat al colesterolului PDF

Coperta Carte Nivelul ridicat al colesterolului

Iti doresti sa citesti cartea Nivelul ridicat al colesterolului publicata de editura Univers Enciclopedic Gold? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nivelul ridicat al colesterolului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Nivelul ridicat al colesterolului

Astazi, tot mai multi oameni prezinta niveluri crescute ale colesterolului. Valorile crescute ale acestuia pot provoca multe afectiuni, cum sunt bolile cardiovasculare. Cartea ofera informatii complete si competente pentru determinarea nivelului grasimilor din sange, pentru depistarea dezechilibrului din metabolismul acestora, precum si despre tratamentul si necesitatea schimbarii stilului de viata, in cazul diagnosticarii bolii. Ce este colesterolul in general?Este obligatorie vizita la medic cand colesterolul este crescut?Ce optiuni de tratament exista?Cum putem influenta noi insine, in mod activ, nivelul ridicat al grasimilor din sange?Informatiile, sfaturile si sugestiile se adreseaza persoanelor care, indiferent de varsta, din numeroase motive prezinta risc de imbolnavire….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.