Nici vii, nici morti PDF

Coperta Carte Nici vii, nici morti

Iti doresti sa citesti cartea Nici vii, nici morti publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nici vii, nici morti chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Nici vii, nici morti

Nici vii, nici morti ilustreaza cel mai bine crezul gazetarului care opune adevarul oricarei retorici, demonteaza mascaradele politice ale momentului, ii demasca pe impostori, apara moralitatea si vrea cu orice pret binele natiunii sale impotriva oricarei conjuncturi politice interne si externe. Volumul pare ca prezinta o selectie de articole, multe dintre ele fiind antologice, dar el nu face decat sa respecte cu strictete ordinea cronologica in care acestea au aparut. Toate au fost publicate intre ianuarie 2009 si martie 2012 ca editoriale in „Cultura“, revista de atitudine culturala si civica pe care Augustin Buzura o patroneaza cu succes din 2005….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.