Nici eu nu mai stiu cine sunt… PDF

Coperta Carte Nici eu nu mai stiu cine sunt...

Iti doresti sa citesti cartea Nici eu nu mai stiu cine sunt… publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nici eu nu mai stiu cine sunt… chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Nici eu nu mai stiu cine sunt…

Editura Corint va invita din nou in lumea plina de dileme, semne de intrebare si raspunsuri simpatice ale realizatoarei de televiziune Marina Almasan. Va sta alaturi volumul Nici eu nu mai stiu cine sunt Ma simt mama atunci cand ma framanta furtunile copiilor mei, dar ma mut imediat in pielea de fiica”” atunci cand, aflandu-ma in vizita la parintii mei, acestia ma cocolosesc si mustruluiesc non-stop, uitand ca sunt, de cateva decenii, om mare! Ma simt eleganta si uneori chiar sexy atunci cand merg la cate un eveniment monden sau prezint un program de Sarbatori, dar imediat oglinda de acasa imi dezvaluie profilul gospodinei perfecte, mirosind a ceapa prajita si facand slalom intre cuptor, aspirator si masina de spalat. Ma credeam inclusiv sotie perfecta. Asta pana intr-o iarna, in care mi s-a dat viata peste cap si am citit prin ziare ca, de fapt, sunt o amanta (probabil imperfecta, data fiind lipsa mea de experienta). Ma simt bine ca iubita a unui om minunat si ma intreb daca mai vreau sa mai fiu sotie si sa stric bunatate de relatie!Prin urmare, nici eu nu mai stiu cine sunt…MARINA ALMASAN…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.