Nicaieri nu e ca in Oz. Nuvela din seria Eliberarea Tinutului Oz PDF

Coperta Carte Nicaieri nu e ca in Oz. Nuvela din seria Eliberarea Tinutului Oz

Iti doresti sa citesti cartea Nicaieri nu e ca in Oz. Nuvela din seria Eliberarea Tinutului Oz publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nicaieri nu e ca in Oz. Nuvela din seria Eliberarea Tinutului Oz chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Nicaieri nu e ca in Oz. Nuvela din seria Eliberarea Tinutului Oz

Povestea lui Dorothy Gale, eroina principala a Vrajitorului din Oz de L. Frank Baum, a parut sa se incheie atunci cand fata din Kansas s-a intors acasa, la ferma saracacioasa a matusii Em si a unchiului Henry. Numai ca, atunci cand ai cutreierat prin magicul Tinut Oz si te-ai desfatat cu minunatiile sale, prafoasa prerie americana nu iti mai poate fi pe plac. Asa ca, atunci cand Dorothy primeste o pereche de pantofi rubinii fermecati de la Glinda, Vrajitoarea cea Buna de la Miazazi, nu poate rezista ispitei de a se reintoarce in taramul de basm. Tanara porneste intr-o noua aventura, una in care va afla ca magia si toti cei care o folosesc se schimba in permanenta. Si ca, uneori, e tare greu sa stabilesti ce este Bine si ce este Rau. Sau daca nu cumva pe tine insati te paste pericolul de a te preschimba, dintr-o nevinovata eroina, intr-o tirana nemilostiva, caci…NICAIERI NU E CA IN OZ!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.