Nevoile lui, nevoile ei. Secretele unei relatii de cuplu durabile PDF

  Coperta Carte Nevoile lui, nevoile ei. Secretele unei relatii de cuplu durabile

  Iti doresti sa citesti cartea Nevoile lui, nevoile ei. Secretele unei relatii de cuplu durabile scrisa de Willard F. Harley, Jr. si publicata de editura Amaltea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nevoile lui, nevoile ei. Secretele unei relatii de cuplu durabile chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Nevoile lui, nevoile ei. Secretele unei relatii de cuplu durabile

  Considerata de prestigioase publicatii din intreaga lume drept cea mai buna carte adresata cuplurilor care vor sa aiba o relatie armonioasa „pana la adanci batraneti“, tradusa in majoritatea limbilor de circulatie internationala si vanduta pana acum in peste 2 milioane de exemplare, Nevoile lui, nevoile ei readuce in prim plan niste principii simple, cu ajutorul carora, daca ni le-am insusi pe deplin, am avea o casnicie mult mai implinita si mai fericita.   Dr. Harley , un renumit terapeut de cuplu, ne ajuta sa intelegem ca bunele intentii nu sunt intotdeauna suficiente ca sa rezolvam problema compatibilitatii cu partenerul de viata. Nu e suficient sa ne dorim sa indeplinim nevoile emotionale ale acestuia, ci chiar sa o facem. Barbatii si femeile au nevoi emotionale diferite – si de aceea ideal este sa ii indeplinim partenerului de viata nevoile care sunt importante pentru el, nu pentru noi. …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Nevoile lui, nevoile ei. Secretele unei relatii de cuplu durabile este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.