Nevinovat PDF

Coperta Carte Nevinovat

Iti doresti sa citesti cartea Nevinovat publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nevinovat chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Nevinovat

Aceasta carte face parte din colectia Carte de buzunar a editurii Rao. Cu douazeci de ani in urma, procurorul Tommy Molto il acuzase pe Rusty Sabich, colegul sau, de uciderea unei foste iubite, intr-o rasturnare de situatie care il transformase pe acesta din urma din acuzator in acuzat. Acum, Rusty – in varsta de saizeci de ani si devenit intre timp judecator – se confrunta cu un alt cosmar. Sotia sa, Barbara, moare inconditii suspecte si, din nou, Rusty este principalul suspect. Va reusi el sa-si dovedeasca si de aceasta data nevinovatia?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.