Neurodreptacii si relatiile de cuplu. Cum sa-ti gasesti fericirea alaturi de partener PDF

  Coperta Carte Neurodreptacii si relatiile de cuplu. Cum sa-ti gasesti fericirea alaturi de partener

  Iti doresti sa citesti cartea Neurodreptacii si relatiile de cuplu. Cum sa-ti gasesti fericirea alaturi de partener scrisa de Valerie Foussier si publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Neurodreptacii si relatiile de cuplu. Cum sa-ti gasesti fericirea alaturi de partener chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Neurodreptacii si relatiile de cuplu. Cum sa-ti gasesti fericirea alaturi de partener

  In calitate de terapeut, dr. Valerie Foussier a studiat personalitatea adultilor neurodreptaci si ne arata de ce acestia au un mod de functionare foarte diferit, care creeaza intre ei si ceilalti un decalaj greu de suportat. Resimtind un disconfort real in viata de zi cu zi, o suferinta care decurge din modul lor de a actiona, din mintea lor care analizeaza si interpreteaza fara incetare, neurodreptacii considera ca nu sunt vrednici de iubire si ca nu au nicio calitate. Convingerea ca nu sunt facuti sa cunoasca fericirea rezulta adesea dintr-un trecut presarat cu critici recurente, cu devalorizari repetate. De aici si sentimentul lor de culpabilitate mascata, dar si vinovatia ca nu se afla la inaltimea asteptarilor celorlalti si ca nu se incadreaza in tipare. Victime ale hipersensibilitatii lor de necontrolat, sunt mai predispusi sa atraga perversii narcisici, care vor profita de ei. Dr. Valerie Foussier explica originea acestui calvar emotional in relatiile sentimentale, oferind remedii si solutii potrivite pentru a face parte dintr-un cuplu durabil si sanatos….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Neurodreptacii si relatiile de cuplu. Cum sa-ti gasesti fericirea alaturi de partener este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.