Neurodidactica invatarii si psihologia cognitiva. Ipoteze. Conexiuni. Mecanisme PDF

Coperta Carte Neurodidactica invatarii si psihologia cognitiva. Ipoteze. Conexiuni. Mecanisme

Iti doresti sa citesti cartea Neurodidactica invatarii si psihologia cognitiva. Ipoteze. Conexiuni. Mecanisme publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Neurodidactica invatarii si psihologia cognitiva. Ipoteze. Conexiuni. Mecanisme de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Neurodidactica invatarii si psihologia cognitiva. Ipoteze. Conexiuni. Mecanisme

„”Mentalul uman este abordat in lucrarea de fata din perspectiva introducerii unor paradigme noi in neurodidactica invatarii privind rezultatele unor cercetari din neuropsihologie, neurobiologie, neurostiinte cognitive si didactica functionala. Prezentam cititorului elemente de igiena si ecologie a mintii implicate in invatare, asimetria relativa a functiilor emisferelor cerebrale, rolul neuronilor-oglinda in invatarea prin imitatie, invatarea motrica prin scheme performante s. a. Pe scurt, vom intelege mai bine esenta expresiei brain based learning. Lucrarea este utila cadrelor didactice, elevilor, specialistilor si tuturor celor interesati de reforme inovative in educatie, invatamint si formare.”” (Ioan Neacsu)…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.