Neputinta PDF

  Neputinta - Ioan Ivanciuc

  Iti doresti sa citesti cartea Neputinta scrisa de Ioan Ivanciuc? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Neputinta chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Neputinta PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Neputinta

  Cartulia pe care am scris-o este o alternanta intre o poveste de dragoste si istorioara rapirii eroului Ulise de catre nimfa Calipso din mitologia greaca. Centrul de greutate este dat de varianta personala a legendei celor doi: “Oare nu cumva Ulise a ramas pentru sapte ani pe insula nimfei Calipso pentru ca s-a indragostit de ea si a uitat de Penelopa si de Itaca lor?”. Incerc sa patrund cat mai bine personajul feminin al unei partenere ideale, in chip de confesor, prietena, mama si iubita cum altele nu au mai fost sau foarte putine au ajuns. 
   
  Actiunea nu este statica, aceasta petrecandu-se in doua lumi. Prima parte, predominant intr-o camera de hotel, iar cea de-a doua, in pestera nimfei Calipso. Conflictele sunt putine si apar mai mult pe finalul cartii. As avea mentiunea ca pe parcursul scriiturii predomina conflietul interior avut de catre Ulise din trecut si cel din prezent. Conflictul este generat de neputinta de a iubi o femeie atat de patetica si impunatoare care intruchipeaza cele doua variante ale nimfei Calipso. Intreaga actiune se incheie cu monologul lui Ulise: “Oare ochii tai ma vor vedea si astepta asa cum au facut-o inainte?”. 

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Neputinta este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.