Neprevazut si decizie. Fundamente ale gandirii decizionale sub risc si incertitudine PDF de Petre Roman

  Coperta Carte Neprevazut si decizie. Fundamente ale gandirii decizionale sub risc si incertitudine

  Iti doresti sa citesti cartea Neprevazut si decizie. Fundamente ale gandirii decizionale sub risc si incertitudine? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Neprevazut si decizie. Fundamente ale gandirii decizionale sub risc si incertitudine

  Titlu disponibil cu autograf; inca 6 exemplare disponibile. Ideea scrierii acestei carti s-a nascut intr-o discutie din vara lui 2020 cu Mugur Isarescu, in care ii vorbeam despre incercarile mele de a extinde notiunea de impredictibilitate din fizica mediului natural catre domeniul economiei si finantelor, cu scopul de a imbunatati analiza decizionala sub risc si incertitudine. El mi-a amintit ca in aproape toate comunicarile Bancii Nationale a Romaniei apare cuvantul incertitudine. Indemnat de el am convenit sa scriu un curs pe aceasta tema, destinat prioritar specialistilor din finante si economie. Neprevazut si decizie este rezultatul acelei discutii. – Petre Roman

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.