Neon Vernacular PDF

  Coperta Carte Neon Vernacular

  Iti doresti sa citesti cartea Neon Vernacular scrisa de Yusef Komunyakaa si publicata de editura Tracus Arte? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Neon Vernacular chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Neon Vernacular

  Limba sa poetica aduna intr-un vertij hipnotic referirile apropiate, concrete, biografice, „vernaculare”, cu sugestii misterioase, sofisticate aluzii culturale si contraculturale, cu vocabule cerebrale si rare, intrun cuvint cu „neonul” viziunilor intraductibile si, la rigoare, ininteligibile. Poemele evolueaza, ca pe o banda a lui Moebius, de la fluxul suprarealist, la hipercristalizari expresiv ezoterice, amintind de alchimia poetica a unui Mallarmé, sau, pentru a reveni pe pamint american, de ideogramele poetice ale lui Wallace Stevens. Corpuscul sau unda, vizionarismul lui Komunyakaa nu este, insa, niciodata al urii, ci al compasiunii, chiar si atunci cind aceasta ii solicita puterile sufletesti pina la epuizare. Poetul a vazut cu ochii lui prea multa distrugere si durere pentru a-si permite luxul radicalismului apocaliptic. Chiar si atunci cind este inspaimintator, incomunicabilul lui Komunyakaa ramine profund uman, strabatut in mod sesizabil de o etica a grijii fata de Celalalt. Caius Dobrescu…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Neon Vernacular este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.