Necuratul. Rasputin si apusul unei lumi (vol.1 + vol.2) PDF

  Coperta Carte Necuratul. Rasputin si apusul unei lumi (vol.1 + vol.2)

  Iti doresti sa citesti cartea Necuratul. Rasputin si apusul unei lumi (vol.1 + vol.2) scrisa de Valentin Pikul si publicata de editura ALLFA? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Necuratul. Rasputin si apusul unei lumi (vol.1 + vol.2) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Necuratul. Rasputin si apusul unei lumi (vol.1 + vol.2)

  „Necuratul” este cel mai controversat roman din intreaga activitate literara a lui Valentin Pikul, unul dintre cei mai populari scriitori rusi din toate timpurile. Cartile lui s-au vandut in peste 500 de milioane de exemplare. Grigori Rasputin a facut obiectul a numeroase legende, insa putini cunosc povestea ascensiunii sale dintr-un satuc siberian la curtea imperiala. In viziunea lui Pikul, el este Necuratul. Cu o ironie muscatoare si un umor savuros, autorul satirizeaza mecanismele puterii si influenta nefasta pe care Rasputin a exercitat-o asupra familiei imperiale si a intregii elite din Sankt-Petersburg. Mai mult decat atat, Pikul reconstituie, pe baza a sute de surse documentare, viata spectaculoasa a Romanovilor si evenimentele premergatoare Revolutiei Ruse din 1917. Afacerile politice, economice si sociale din ultimele decenii ale Rusiei imperiale contribuie la acest tablou incitant. Proiect intins de-a lungul a aproximativ zece ani, „Necuratul” este un roman istoric special. In stilul sau neobisnuit, plin de umor, Valentin Pikul a realizat o fictionalizare de exceptie a biografiei lui Grigori Rasputin si o fresca unica a ultimelor decenii din istoria Imperiului Tarist. Discursul sau literar este presarat cu sarje eseistice si citate din izvoare istorice. Contestat de criticii sovietici, care l-au acuzat adeseori de falsificarea adevarului istoric, Pikul a fost adorat de cititorii imuni la directia literara oficiala, care au gasit in opera sa personaje si idei inoportune in realismul socialist. …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Necuratul. Rasputin si apusul unei lumi (vol.1 + vol.2) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.