Nebunie si glorie. America, Rusia si razboiul politic 1945-2020 PDF

  Coperta Carte Nebunie si glorie. America, Rusia si razboiul politic 1945-2020

  Iti doresti sa citesti cartea Nebunie si glorie. America, Rusia si razboiul politic 1945-2020 scrisa de Tim Weiner si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Nebunie si glorie. America, Rusia si razboiul politic 1945-2020 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Nebunie si glorie. America, Rusia si razboiul politic 1945-2020

  Prin relatari pline de culoare si informatii palpitante de culise, Weiner dezvaluie radacinile razboiului politic – conflictul pe care America si Rusia l-au intretinut prin spionaj, sabotaj, diplomatie si dezinformare – din 1945 pana in 2020. America a castigat Razboiul Rece, dar Rusia castiga azi. Vladimir Putin a ajutat la alegerea candidatului dorit de el la Casa Alba, cu o campanie sub acoperire care continua si in acest moment. Rusia lui Putin a revigorat operatiunile de spionaj din epoca sovietica, obtinand informatii chiar mai importante si influenta asupra poporului si guvernului american. Si, cu toate acestea, SUA nu au opus decat o rezistenta redusa. Acest lucru a pus democratia americana in pericol….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Nebunie si glorie. America, Rusia si razboiul politic 1945-2020 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.