My dilemma is you 3 PDF

Coperta Carte My dilemma is you 3

Iti doresti sa citesti cartea My dilemma is you 3 publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea My dilemma is you 3 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii My dilemma is you 3

Cristina Chiperi, o liceana din Padova, a devenit una dintre cele mai citite autoare in randul tinerilor dupa ce povestile sale, publicate pe platforma online wattpad, au ajuns in librarii sub forma unei trilogii: My dilemma is you. „Povestea aia blestemata cu Carly, trecutul care pare sa se repete…“ Presentimentul care a insotit-o pe Cris la petrecerea organizata de ziua ei a fost ceva mai mult decat un ecou al unor intamplari indepartate. Cand afla secretul pe care Cam si prietenii lui l-au tinut ascuns de ea atata vreme, tanara se simte tradata si nu-si mai doreste decat sa ia distanta si sa inceapa totul de la zero, ca si cum Cam, Sam, Cloe si toti ceilalti n-au existat vreodata in viata ei… chiar daca drumurile lor continua sa se intersecteze pe coridoarele scolii. Dar chiar cand lucrurile par sa se indrepte, un incident neasteptat o obliga pe Cris sa faca o ultima, dar foarte importanta alegere. „My dilemma… este senzatia internetului si a librariilor, deopotriva. Cititorii si fanii au innebunit complet: nimic altceva nu mai exista.“ – La Repubblica„Este o carte in care romantismul se combina cu suspansul, creand cititorului senzatia ca urmareste un film cu spioni. Superba!“ – Delicatese literare…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.