Multumesc, domnule profesor! PDF

  Multumesc, domnule profesor! - Patricia Polacco

  Iti doresti sa citesti cartea Multumesc, domnule profesor! scrisa de Patricia Polacco? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Multumesc, domnule profesor! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Multumesc, domnule profesor! PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Multumesc, domnule profesor!

  Cartea spune povestea adevarata a scriitoarei Patricia Polacco, care a suferit de dislexie in copilarie.
   
  Micuta Trisha isi doreste mult sa citeasca, dar literele i se incurca in fata ochilor ori de cate ori ia cartea in mana. Nici cu cifrele nu sta mai bine. Cand incearca sa aseze numerele unele sub altele pentru adunari sau scaderi, socotelile ei seamana cu niste turnuri gata sa se prabuseasca. Desi incurajata de draga ei bunica, Trisha sufera si incepe sa creada ca e grea de cap… Intr-o buna zi, sosirea unui nou profesor la clasa schimba insa cu totul viata Trishei.
   
  Una dintre povestile cele mai emotionante alte Patriciei Polacco, cartea este un omagiu adus tuturor profesorilor care schimba in bine viata elevilor lor.
   
  Patricia Polacco este o indragita autoare si ilustratoare americana pentru copii. Provenita dintr-o familie cu traditii culturale mixte (irlandeze dupa tata si ruso-evreiesti dupa mama), Patricia Polacco a crescut impreuna cu bunicii, inconjurata de povestile si amintirile lor. A scris peste 100 de carti pentru copii, toate inspirate din copilaria ei si impregnate de nostalgia traditiilor familiale. Alte carti scrise de Patricia Polacco : Recenka si ouale de Pasti, Cand tuna a tort.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Multumesc, domnule profesor! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.