Mozaic PDF

  Coperta Carte Mozaic

  Iti doresti sa citesti cartea Mozaic scrisa de Teodor Ilincai si publicata de editura Preda Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mozaic chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Mozaic

  „Raspunsul suprem al intrebarilor omului este Adevarul, dar oare nu am disparea odata cu aceasta presupusa revelatie? Sa continuam deci sa existam intrebandu-ne.” Teodor Ilincai este tenorul-poet care a evoluat pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii: Monte Carlo, Londra, Hamburg, Viena, Sevilia, Berlin, Dresda, Munchen, Bilbao, Dusseldorf, Toulouse, Tokyo, Strasbourg, Barcelona, Madrid, Sydney, Paris, San Diego, Marseille, Lausanne, Santiago de Chile, Bruxelles, Frankfurt sau Genova. Dupa cum marturiseste, militeaza pentru poezie ca element vital pentru dezvoltarea si cristalizarea identitatii culturale a unui popor, poezia sa definind-o ca pe „un manifest artistic al unui iubitor de frumos”….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mozaic este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.