Mostenirea ucigasa PDF

Coperta Carte Mostenirea ucigasa

Iti doresti sa citesti cartea Mostenirea ucigasa publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Mostenirea ucigasa de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Mostenirea ucigasa

Lorelli si Ovid Thornthwaite nu sunt ca majoritatea copiilor de treisprezece ani. Sunt gemeni, orfani, traiesc intr-un conac urias si sunt mostenitorii unei averi imense. Poarta numai haine negre, mananca tot felul de chestii rafinate, dar lipsite de gust, au profesori particulari si nu se suporta deloc unul pe altul. Indiferent cine a inceput razboiul, incercarea de a gasi cele mai ingenioase si mai inteligente strategii de a-si face rau le ocupa tot timpul. Pana cand, intr-o zi, gemenii sunt nevoiti sa se alieze pentru a rezolva misterul ce invaluie de multi ani moartea parintilor lor. Vor putea oare Lorelli si Ovid sa lase deoparte animozitatile si sa descopere impreuna de unde vine adevaratul pericol? O poveste haioasa, cu albine ucigase, ursi furiosi, biciclete cu lantul desfacut si un secret teribil, care le va schimba vietile celor doi copii pentru totdeauna. „O carte menita sa inveseleasca vacanta intregii familii.“- The Times „Umorul negru care aminteste de Familia Adams si situatiile amuzante generate de rivalitatea dintre doi gemeni extrem de inteligenti sunt elemente numai bune pentru un film.“- Children’s Book of the week, The Times…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.