Mostenirea legala. Editia a II-a PDF

  Coperta Carte Mostenirea legala. Editia a II-a

  Iti doresti sa citesti cartea Mostenirea legala. Editia a II-a scrisa de Veronica Stoica , Laurentiu Dragu si publicata de editura Universul Juridic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mostenirea legala. Editia a II-a chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Mostenirea legala. Editia a II-a

  „Mostenirea legala” este un curs universitar, destinat, in primul rand, studentilor de la facultatile de drept, dar si practicienilor dreptului: avocati, notari, judecatori etc. Nevoia reeditarii unei astfel de lucrari a fost determinata de modificarile legislative care au aparut de la prima editie si pana astazi. Acest curs universitar reprezinta o analiza utila pentru rezolvarea eficienta a chestiunilor de drept ce tin de deschiderea mostenirii, impartirea acesteia intre rudele defunctului, dreptul la mostenire al sotului supravietuitor, dreptul de mostenire al statului etc., in configuratia stabilita de Codul civil. Analiza, bazata pe experienta doctrinei si jurisprudentei, surprinde progresele legislative aduse de Codul civil, dar, in acelasi timp, nu se limiteaza doar la o interpretare literala a textelor de lege incidente in materie, sci are in vedere si reliefarea deficientelor inerente unei legi generale si suple, care, uneori, se poate vedea depasita de multitudinea situatiilor ce se pot ivi in practica. Actuala editie a cursului de „Mostenire legala” incearca sa asigure deprinderea fundamentelor teoretice si a institutiilor din marea sfera a dreptului succesoral, sa faciliteze cunoasterea si insusirea limbajului juridic si categoriilor juridice ale materiei dreptului la mostenire, bazandu-se atat pe dimensiunea teoretica a spatiului disciplinar de referinta, cat si pe cea metodologica. Nutrim speranta ca lucrarea sa ofere studentilor pregatirea teoretica necesara pentru intelegerea aspectelor juridice din materia dreptului la mostenire, dar, in acelasi timp, sa constituie un instrument de lucru si pentru specialistii consacrati….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mostenirea legala. Editia a II-a este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.