Mor PDF

  Mor - Johana Gustawsson

  Iti doresti sa citesti cartea Mor scrisa de Johana Gustawsson? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Mor PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Mor

  Al doilea thriller din seria Emily Roy si Alexis Castells 
   
  Scrierea Johanei Gustawsson e atat de vie; este electrizanta. Extrem de convingatoare! – Peter James
   
  Mor este un roman plin de feminitate care exploreaza dorintele, senzatiile, profunzimile, nebuniile legaturilor de familie. Familii fericite, familii disfunctionale sau pe cale de disolutie, care transmit, in mod constient sau nu, mesaje pline de violenta. 
   

  Mor, cea de-a doua ancheta intreprinsa de Emily Roy si Alexis Castells, se inspira din tenebrele altui flagel petrecut in secolul al XIX-lea, la Londra, pe stradutele bantuite de Jack Spintecatorul. O aventura care ne poarta din vremurile tulburi ale lui Jack Spintecatorul pana in zilele noastre, din Marea Britanie pana in Suedia. O poveste despre rau si despre bine, despre iubire si ura, despre uratenie si frumusete. Pe alocuri crud si macabru, romanul Johanei Gustawsson este plin de suspans si rasturnari de situatii. Veti zambi pe alocuri citind dialogurile dintre personaje sau descoperind obiceiuri si mancaruri mai putin cunoscute. Cu siguranta nu veti lasa romanul din mana si veti devora povestea, pagina dupa pagina, pana la final.

  Johana Gustawsson locuieste la Londra impreuna cu familia sa. Bunicul ei, Simon Lagunas, deportat de nazisti la Buchenwald, a contribuit la eliberarea acestui lagar de concentrare. Laudat de cititori si apreciat de critici, Block 46, romanul de debut al autoarei, reprezinta o incursiune in inima macelului nebunesc si reinvie trista amintire a Holocaustului. Block 46 a fost distins cu Premiul Nouvelle Plume d’Argent. Block 46 a aparut la Tritonic in 2019 si a fost lansat in prezenta autoarei.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.