Monstrul din prag PDF

Coperta Carte Monstrul din prag

Iti doresti sa citesti cartea Monstrul din prag publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Monstrul din prag chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Monstrul din prag

Magie neagra. Fenomene misterioase. Acte de vampirism. Din negura timpului, stiinta nelegiuita a unui stramos vrajitor pune pecetea blestemului pe destinul tanarului arheolog Ward, cufundandu-l intr-o bizara nebunie insotita de degenerare fizica. Tanarul plateste cu viata curiozitatea care l-a impins sa se afunde in cercetari asupra vietii si personalitatii misteriosului vrajitor, mort de secole. Reproducem un scurt fragment:„Dar, lucru ciudat, demnul domn Merritt a fost impresionat cel mai mult de un amanunt neinsemnat. Pe vechea masa de acaju era pus un exemplar foarte vechi din Borellus, adnotat si subliniat de mana lui Curwen. Cartea era deschisa la mijloc si un paragraf subliniat de mai multe ori cu pana atrase atentia vizitatorului. Lectura acestor cateva randuri ii produse o tulburare de nedescris. Si le-a amintit pana la sfarsitul zilelor si le-a transcris cuvant cu cuvant in jurnalul sau intim. Iata-le: Sarurile esentiale ale Animalelor se pot prepara si pastra in asa fel incat un Om ingenios sa poata avea o intreaga Arca a lui Noe in Cabinetul sau si sa faca sa rasara, dupa voie, frumoasa forma a unui Animal, pornind de la cenusile lui; si printr-o asemenea metoda, aplicata Sarurilor esentiale ale Pulberii omenesti, un Filozof poate, fara nici un fel de Necromantie criminala, sa reinvie Forma unuia dintre Stramosii sai defuncti, pornind de la Pulberea Corpului sau incinerat.”H. P. Lovecraft Considerat unul dintre cei mai mari scriitori ai epocii noastre, H. P.Lovecraft s-a nascut la Providence langa Boston. A publicat un numar extrem de mare de poezii, povestiri scurte si eseuri, in revistele pulp ale epocii si in jurnale de amatori, unele dintre acestea editate chiar de el insusi; a intretinut o corespondenta extrem de bogata, care ii eclipseaza, cantitativ, opera de fictiune si care, pusa cap la cap, reprezinta una dintre cele mai remarcabile colectii de documente literare ale inceputului de secol XX. A trait putin, o viata lipsita de fericire. S-a stins la 49 de a…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.