Modele de crosetat pentru casa ta. 25 de proiecte simpatice care-ti vor colora viata PDF

Coperta Carte Modele de crosetat pentru casa ta. 25 de proiecte simpatice care-ti vor colora viata

Iti doresti sa citesti cartea Modele de crosetat pentru casa ta. 25 de proiecte simpatice care-ti vor colora viata publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Modele de crosetat pentru casa ta. 25 de proiecte simpatice care-ti vor colora viata chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Modele de crosetat pentru casa ta. 25 de proiecte simpatice care-ti vor colora viata

Chiar daca nu aveti mult timp pentru crosetat, cateva accesorii lucrate de mana si bine alese va vor ajuta enorm sa va personalizati locuinta. Modele de crosetat pentru casa ta va prezinta 25 de proiecte superbe, care variaza de la sofisticat la amuzant. Fie ca doriti sa va decorati bucataria, dormitorul sau sufrageria, fie ca va atrag culorile puternice sau cele mai cuminti, le gasiti pe toate in aceste pagini. Invatati cum sa crosetati: o patura vesela cu motive hexagonale; papusi Matrioska; pled cu moristi pentru bebelusi; suporturi inflorate pentru vase; perne pentru scaune. Instructiunile de lucru sunt usor de urmarit, iar proiectele variaza ca nivel, de la incepatori la avansati. Insa, indiferent de nivel, veti gasi cu siguranta un proiect perfect pentru casa dumneavoastra. Asa ca, puneti mana pe croseta si pregatiti-va sa va decorati locuinta cu creatii crosetate pline de culoare!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.