Mobilier rustic PDF

Coperta Carte Mobilier rustic

Iti doresti sa citesti cartea Mobilier rustic publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Mobilier rustic de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Mobilier rustic

Toti iubim mobila rustica americana pentru designul ei simplu, atentia acordata detaliilor si respectarea traditiei. Cu cartea Mobilier Rustic poti si tu sa construiesti 50 dintre cele mai populare piese de mobilier ale lui David T. Smith, unul din cei mai celebri artizani ai mobilierului rustic american Fiecare proiect cuprinde scheme clar ilustrate si instructiuni pas cu pas, in care se detaliaza modul in care se taie si se asambleaza fiecare parte componenta. Vei invata tehnici obisnuite de prelucrare a lemnului si vei descoperi chiar cum era folosita mobila in vremurile demult apuse. Cartea Mobilier Rustic si indrumarile mesterilor de la Atelierele lui David T. Smith te vor stimula sa continui mandra traditie a tamplariei de mobilier….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.