Moartea pe nil PDF

Coperta Carte Moartea pe nil

Iti doresti sa citesti cartea Moartea pe nil publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Moartea pe nil chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Moartea pe nil

Linnet Ridgeway a dus pana acum o viata ca-n povesti. Binecuvantata cu frumusete, avere enorma si un sot devotat, are tot ce ti-ai putea dori. Dar, atunci cand proaspatul cuplu pleaca intr-o croaziera pe Nil, nori de furtuna incep sa se adune. Fosta prietena a lui Linnet, Jacqueline de Bellefort, ii urmareste pretutindeni. Are loc un attentat la viata bogatei mostenitoare, apoi sotul sau Simon Doyle este impuscat. Linnet are toate motivle sa isi faca griji…Un pistol, o crima ciudata, multi suspecti, o noua enigma de rezolvat pentru un pasager neobisnuit: Hercule Poirot. Carte in curs de ecranizare, cu Gal Gadot, Armie Hammer si Kenneth Branagh in rolurile principale. AGATHA CHRISTIE este cunoscuta in intreaga lume drept „”Regina Crimei””. Hercule Poirot, cel mai celebru detectiv din romanele politiste de la Sherlock Holmes incoace, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot si Miss Marple au devenit faimosi la nivel mondial si au facut subiectul multor filme realizate pentru marele si micul ecran…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.