Moartea lui Bunny Munro PDF

Coperta Carte Moartea lui Bunny Munro

Iti doresti sa citesti cartea Moartea lui Bunny Munro publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Moartea lui Bunny Munro chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Moartea lui Bunny Munro

Bunny Munro, un comis-voiajor de produse cosmetice obsedat de sex si fascinat de pantalonii scurti aurii ai lui Kylie Minogue, incearca sa faca fata unei realitati in destramare. Dupa sinuciderea sotiei sale, eroul romanului isi ia fiul, un baietel care il idolatrizeaza, si porneste impreuna cu el pe traseul comercial si, in acelasi timp, erotic intr-o goana nebuneasca spre neant. Spectrul sotiei si imaginea unui diavol ce bintuie orasul il insotesc pe Bunny intr-o calatorie ce devine tot mai bizara. Atmosfera fantastica, ironia si umorul negru, omniprezente in roman, fac din Moartea lui Bunny Munro o lectura captivanta si incitanta, ce poarta marca specifica a lui Nick Cave….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.