Moartea intima. Cei ce urmeaza sa moara ne invata sa traim PDF

Coperta Carte Moartea intima. Cei ce urmeaza sa moara ne invata sa traim

Iti doresti sa citesti cartea Moartea intima. Cei ce urmeaza sa moara ne invata sa traim publicata de editura Dharana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Moartea intima. Cei ce urmeaza sa moara ne invata sa traim de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Moartea intima. Cei ce urmeaza sa moara ne invata sa traim

Aceasta carte este o lectie de viata. Lumina pe care o raspandeste este mai puternica decat tratatele despre intelepciune. Ea ne propune nu atat o filozofie cat o marturie despre cea mai profunda dintre experientele omenesti. Forta ei consta in fapte si in simplitatea prezentarii lor. „Prezentare”, acesta este cuvantul potrivit. Sa prezinte ina o data un fapt care se ascunde constiintei: lumea cealalta a lucrurilor si a timpului, miezul temerilor si al sperantelor, vesnicul dialog al vietii cu moartea. Acest dialog este „prezentat” in aceste pagini, cel pe care Marie de Hennezel il poarta necontenit cu bolnavii care se afla la sfarsitul vietii lor. In clipa celei mai mari singuratati, cu trupul frant la marginea infinitului, se instaureaza un alt timp, care se afla dincolo de masura obisnuita. Ea ne impartaseste bogatia si emotia ultimelor clipe ale celor care raman „vii” pana la capat si care in umilinta si adevarul in care i-a cufundat suferinta s-au dovedit a fi stapani….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.