Mlastina PDF

  Coperta Carte Mlastina

  Iti doresti sa citesti cartea Mlastina scrisa de Susanne Jansson si publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mlastina chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Mlastina

  Un debut care a inregistrat vanzari record in 25 de tari din intreaga lume. Actiunea romanului se petrece intr-un loc izolat, situat la marginea unei mlastini, unde in trecut localnicii practicau diferite ritualuri pentru a-i imbuna pe zei, aducand inclusiv jertfe umane, si unde se petrec tot felul de evenimente ciudate si in prezent. Un roman care te fierbe la foc mic, imbinand enigmele clasice si moderne cu discutii elevate despre stiinta si arta, legende, ezoterism, paranormal si religie. Paginile mustesc de mister si suspans. Anchetele si procedurile politiei sunt adesea lasate in plan secund, in prim-plan fiind etalate considerentele de ordin filosofic. SUSANNE JANSSON s-a nascut in anul 1972, in Suedia. A lucrat o perioada in publicitate si in ultimii douazeci de ani a imbinat arta fotografica si jurnalismul, realizand numeroase reportaje pe teme de cultura si arta. De asemenea, a scris numeroase nuvele politiste pentru diferite publicatii….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mlastina este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.