Misterul ulmului PDF

  Coperta Carte Misterul ulmului

  Iti doresti sa citesti cartea Misterul ulmului scrisa de Tana French si publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Misterul ulmului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Misterul ulmului

  Toby este un baiat fermecator care a tras lozul cel mare la munca, asa ca iese cu prietenii pentru a sarbatori. Din pacate, intors acasa, da peste doi necunoscuti care il bat cu salbaticie, lasandu-l aproape mort. Si astfel viata i se schimba pentru totdeauna. Asa ca se refugiaza la resedinta veche a familiei, sa aiba grija de batranul sau unchi Hugo. Dar, cand gaseste un craniu in trunchiul unui ulm din gradina si declanseaza o investigatie, tanarul descopera secrete care ii pun trecutul intr-o lumina cu totul noua. Oare de ce suntem capabili atunci cand nu mai stim cine suntem? „ Cel mai bun si nuantat roman semnat de Tana French, […] o autoare de romane psihologice fara egal !“ ( The New York Times )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Misterul ulmului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.