Misterul papirusului negru PDF

Coperta Carte Misterul papirusului negru

Iti doresti sa citesti cartea Misterul papirusului negru publicata de editura Rao? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Misterul papirusului negru de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Misterul papirusului negru

Muzeul egiptean din Topazia gazduieste o expozitie dedicata unui document foarte pretios: Papirusul Negru. Geronimo, incurajat de bunicul sau Torquato, care doreste sa publice un reportaj exclusiv pentru ziarul sau, merge la expozitie si se implica intr-un caz ciudat: nu numai Papirusul Negru a disparut, ci si profesorul Ger O’Glyph, directorul Muzeului Egiptean. Zero Zero Bis, agentul secret care se ocupa de securitatea muzeului, ii suspecteaza pe toti, in special si mai presus de toate pe Geronimo, care vor fi chiar supus unui test al Adevarului! Astfel incepe o aventura uimitoare pentru Stilton, in care nu va exista lipsa de rasturnari de situatie!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.