Misterul fetei de zapada PDF

  Coperta Carte Misterul fetei de zapada

  Iti doresti sa citesti cartea Misterul fetei de zapada scrisa de Tracy Rees si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Misterul fetei de zapada chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Misterul fetei de zapada

  Lasata sa piara intr-un troian cand era abia nascuta, Amy n-a avut niciodata parte de dragostea unei mame. Primeste adapost la Hatville Court, resedinta familiei Vennaway, dar si stapanii, si servitorii o dispretuiesc. Singura persoana care ii ia apararea este tanara mostenitoare, Aurelia, care devine lumina vietii lui Amy si centrul existentei acesteia. Dar Aurelia moare de tanara, iar lumea lui Amy se prabuseste. Mostenitoarea ii lasa insa un ultim dar: un teanc de scrisori si un cifru. Astfel incepe o vanatoare de comori pe care numai Amy o poate castiga si la capatul careia o asteapta un secret care ii va schimba viata… daca reuseste sa dezlege enigma. „Acest personaj fermecator m-a cucerit, iar aventurile ei interesante m-au facut sa dau pagina dupa pagina. O adevarata incantare! „- Kathleen Grissom „O poveste captivanta despre puterea prieteniei. Are si elemente de romance si de mister, e dramatica si incarcata de istorie, o carte pe care o veti indragi.” – Library Journal…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Misterul fetei de zapada este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.