Misterul cartilor de joc, ed II PDF

Coperta Carte Misterul cartilor de joc, ed II

Iti doresti sa citesti cartea Misterul cartilor de joc, ed II publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Misterul cartilor de joc, ed II chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Misterul cartilor de joc, ed II

Lumea este plina de intrebari pentru Hans Thomas, un baiat de doisprezece ani care pleaca impreuna cu tatal lui la Atena, in cautarea mamei sale „”ratacite in lumea modei””. Un personaj enigmatic ii daruieste pe drum o lupa, apoi baiatul primeste o carte minuscula in care citeste o poveste avand similitudini bizare cu detalii din propriasi viata. Misterul cartilor de joc este o poveste in interiorul altei povesti, un joc la granita intre realitate si fantezie demn de Lewis Carroll….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.