Misterul camerei galbene PDF

Coperta Carte Misterul camerei galbene

Iti doresti sa citesti cartea Misterul camerei galbene publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Misterul camerei galbene chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Misterul camerei galbene

Puneti-va inteligenta si agerimea la incercare alaturi de cei doi detectivi rivali, unul amator, altul profesionist, in timp ce incearca sa dezlege misterul. Domnisoara Stangerson merge la culcare in Camera Galbena. Deodata, in linistea casei rasuna un foc de pistol si tanara tipa dupa ajutor. Tatal sau si un servitor alearga spre camera incuiata si gasesc fata ranita – singura! Nu exista nici o alta iesire, in afara de usa care era incuiata si de fereastra cu zabrele. Cum a scapat atacatorul?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.