Misterioasa Lady PDF

Coperta Carte Misterioasa Lady

Iti doresti sa citesti cartea Misterioasa Lady publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Misterioasa Lady chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Misterioasa Lady

Jolie Chesney, directoarea unui prestigios ziar, nu a permis niciodata publicarea de articole bazate pe fapte neverificate. La randul sau, Waldo Bowman, un barbat sarmant, fost agent al Serviciului Britanic de Informatii, alimenteaza pagina de noutati mondene cu aventurile lui galante. Iar cand acesta navaleste in biroul ei cerandu-i furios o retractare, Jolie, desi il gaseste teribil de atragator, refuza sa accepte orice compromis privind standardele sale profesionale sau de alta natura. Numai ca, atunci cand cea mai buna reportera a ziarului, Lady Chloe dispare intr-un mod ciudat, Jo cere ajutorul acestui barbat periculos de senzual, ale carui legaturi cu Divizia Speciala ar putea salva viata prietenei ei, chiar daca asta presupune sa se implice intr-o relatie… mai mult decat profesionala….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.