Miss Peregrine 4. Harta zilelor PDF

Coperta Carte Miss Peregrine 4. Harta zilelor

Iti doresti sa citesti cartea Miss Peregrine 4. Harta zilelor publicata de editura Young Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Miss Peregrine 4. Harta zilelor de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Miss Peregrine 4. Harta zilelor

Dupa ce a izbutit sa infranga monstrii care aproape ca i-au distrus lumea deosebita, Jacob Portman s-a intors in casa parinteasca, in Florida. Tot aici se afla si Miss Peregrine, Emma si prietenii lor deosebiti, incercand din rasputeri sa para de-ai locului. Lectiile lor de „”normalitate”” sunt intrerupte brusc atunci cand gasca descopera un buncar ascuns, care i-a apartinut lui Abe, bunicul lui Jacob. O noua lume li se perinda in fata ochilor. Trecutul de agent dublu al bunicului incepe, incet-incet, sa iasa la iveala, odata cu o noua misiune pentru Jacob: aceea de a gasi si de a salva un copil deosebit, cu puteri speciale, inca neconectat. In Harta zilelor, copiii deosebiti trebuie sa fie, inca o data, la inaltime, nevoiti sa se descurce si in lumea obisnuita, si in cea deosebita, fara reguli si ymbrye. Ii asteapta noi aventuri, dar si noi pericole, departe de Miss Peregrine.””Harta zilelor ne prezinta un Ransom Riggs in toata splendoarea talentului sau, lasandu-si fanii infometati si mai mult.””- NY Journal of Books Mister & Prietenie & Love story intr-o serie de aventuri dintre cele mai palpitante In aceeasi serie: Miss Peregrine 1. Caminul copiilor deosebiti Miss Peregrine 2. Orasul pustiu Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.