Miss Elli o dadaca amuzanta. Ideal pentru cititorii incepatori PDF

  Coperta Carte Miss Elli o dadaca amuzanta. Ideal pentru cititorii incepatori

  Iti doresti sa citesti cartea Miss Elli o dadaca amuzanta. Ideal pentru cititorii incepatori scrisa de Susanne Fulscher si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Miss Elli o dadaca amuzanta. Ideal pentru cititorii incepatori chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Miss Elli o dadaca amuzanta. Ideal pentru cititorii incepatori

  Miss Elli, o dadaca amuzanta este cartea ideala pentru cititorii incepatori, reprezentand alegerea potrivita pentru prima lectura datorita propozitiilor usoare, imbinate armonios cu ilustratiile frumoase. Este o poveste care trezeste curiozitatea si incurajeaza lectura, motivand copiii sa citeasca singuri! Lui Ben si Mihaelei nu le plac dadacele, si asta pana cand fac cunostinta cu Miss Elli. Ea nu este o dadaca plictisitoare, are idei foarte bune, iar Zburacelul ei este, pur si simplu, minunat. Oare Miss Elli il va ajuta pe Ben sa invete sa inoate? Susanne Fülscher este scriitoare si scenarista si traieste in Berlin. A scris peste 50 de carti mega wonderful pentru copii, adolescenti si adulti deopotriva. I-ar fi placut si ei sa aiba o dadaca magica precum Miss Elli cand era copil. Totusi, a trait o gramada de aventuri. Le-a scris pe toate cu cerneala mov in jurnalul ei secret….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Miss Elli o dadaca amuzanta. Ideal pentru cititorii incepatori este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.