Misiunea L.E. PDF

Coperta Carte Misiunea L.E.

Iti doresti sa citesti cartea Misiunea L.E. publicata de editura Andreas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Misiunea L.E. chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Misiunea L.E.

O radiografie a culiselor diplomatiei si politicii românesti din cel de-al doilea rãzboi mondial. Despre rãzboi, armatã, politie si servicii secrete.«– Da, feldwebel-ul Horst nu va avea nici o sansã, repetã ofiterul român. Îl voi „”convinge“ si pe el sã se odihneascã pânã mâine dimineatã, aici, în birou, lângã domnia voastrã, adicã lângã un trup inert, fãrã suflare… Pentru început, îi voi arde una la scãfârlie, dupã care îl voi lega fedeles si-i voi îndesa o batistã în gurã, pe post de cãlus. Pe el nu-l voi trata cu… somniferul etern, nu-l voi aduce în situatia sã facã nani-nani pe vecie, eu nu sunt câtusi de putin bãiatul rãu, nu sunt un criminal. Eu sunt doar o victimã care se apãrã, o victimã care este nevoitã sã foloseascã armele pe care le are la dispozitie. M-ati adus aici, fãrã consimtãmântul meu, ca pe un infractor ! Sunt la mine acasã, în orasul meu natal si în tara mea. Chiar dacã as fi încãlcat vreo lege, nu mã puteti judeca, n-aveti nici un drept! Cu toate acestea, ati crezut cã puteti sã dispuneti de viata mea în numele unei pretinse trãdãri. Pe cine naiba am trãdat ?! Pe Adolf Schicklgruber ? Nu-i rudã cu mine, eu sunt român si România a intrat în rãzboi în conditiile pe care le cunoasteti, iar situatia initialã a fost modificatã în defavoarea noastrã. Asa încât, nu-mi vorbiti mie de trãdare. Respect Germania, cultura ei, calitãtile oamenilor ei, dar nu pot accepta chiar fãrã nici o rezervã o politicã nesãbuitã, dezastruoasã, care va conduce, în cele din urmã, la ocuparea tãrii mele de cãtre colosul rapace de la rãsãrit. Prin urmare, am fãcut ceea ce am fãcut în numele unui crez si în legitimã apãrare.»…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.