Miscarile Gurdjiev. O transmitere a intelepciunii stravechi PDF

  Coperta Carte Miscarile Gurdjiev. O transmitere a intelepciunii stravechi

  Iti doresti sa citesti cartea Miscarile Gurdjiev. O transmitere a intelepciunii stravechi scrisa de Wim Van Dullemen si publicata de editura Prestige? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Miscarile Gurdjiev. O transmitere a intelepciunii stravechi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Miscarile Gurdjiev. O transmitere a intelepciunii stravechi

  Discipol al lui Solange Claustres, care a primit instructiunile Miscarilor de la Gurdjiev insusi, Van Dullemen se afla in pozitia unica de a ne oferi suportul, teoria si experienta traita pe propria piele despre acest subiect. Muzician profesionist si vechi practician al metodei Gurdjiev, Van Dullemen s-a antrenat in cadrul Miscarilor si a servit drept maestru de acompaniament pentru aceasta practica timp de mai bine de 30 de ani. Departe de a fi un manual de instructiuni, cartea de fata ofera intelegerea nepretuita a intrebarilor si raspunsurilor ridicate de aceasta metoda dinamica misterioasa, care transcende timpul. „Cea mai importanta carte de pana acum despre Miscari. Dullemen propune ca realizarile culturale ale lui Gurdjiev sa fie intelese ca o Gesamtkunstwerk (o opera de arta de sine statatoare) – idee probabil sesizata, dar nematerializata in cercurile gurdjieviene si nici in critica de specialitate. Concluzia este ca Miscarile asista in mod direct procesul de ascensiune a sufletului, proces pe care Gurdjiev il considera drept scop al tuturor oamenilor care cauta sa se trezeasca. Toti cei interesati de Gurdjiev si de mostenirea sa ar trebui sa intre in posesia acestei carti. Nu pot sa v-o recomand mai bine de atat.” – Carole M. Cusack, Universitatea din Sydney…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Miscarile Gurdjiev. O transmitere a intelepciunii stravechi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.