Mira si micii ei pacienti. Musafiri fara veste PDF

Coperta Carte Mira si micii ei pacienti. Musafiri fara veste

Iti doresti sa citesti cartea Mira si micii ei pacienti. Musafiri fara veste publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Mira si micii ei pacienti. Musafiri fara veste de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Mira si micii ei pacienti. Musafiri fara veste

Fa cunostinta cu Mira, o fetita simpatica de sapte ani care tine o clinica veterinara in casuta ei din copac. Mira are un dar neobisnuit – stie sa vorbeasca limba animalelor!Asa poate sa afle intotdeauna exact ce-i supara pe micii ei pacienti. Si mereu, cand ii ajuta, il are alaturi pe prietenul ei cel mai bun, catelusul Popic. Citeste noile povesti emotionante despre pacientii micii doctorite veterinar! Popic gaseste in padure o bufnita ranita. Zefir, manzul preferat al Mirei, are o rana la copita si nu poate sa alerge. Pe noul catelus al celei mai bune prietene il doare o ureche si nu vrea sa se lase consultat. Va putea oare Mira sa-i ajute pe toti? Si ce oaspete ii face o vizita pe neasteptate?Gaseste raspunsul la intrebari in noile povestioare pline de farmec!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.