Mira si micii ei pacienti. Casuta din copac PDF

Coperta Carte Mira si micii ei pacienti. Casuta din copac

Iti doresti sa citesti cartea Mira si micii ei pacienti. Casuta din copac publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Mira si micii ei pacienti. Casuta din copac de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Mira si micii ei pacienti. Casuta din copac

O cunoasteti pe Mira? E o fetita vesela, de sapte ani, care locuieste impreuna cu parintii si cu iubitul ei catelus Popic intr-un orasel linistit. Are parul roscat, ochii vioi si pe fata cativa pistrui. Si ce-i place? Ii plac mult capsunele si laptele cald cu cacao, ii place sa culeaga frunze colorate, sa picteze si sa citeasca aventurile eroului ei preferat – doctorul Aumadoare, care vorbeste limba animalelor. Dar cea mai mare parte din timp Mira o petrece in curtea casei. Nici nu e de mirare: are acolo ascunzatoarea ei…Acum cativa ani, tata i-a construit, intre ramurile unui tei batran, o casuta din lemn. Dar sa nu credeti ca e o casuta obisnuita de joaca. O, nu! In ea Mira tine o mica clinica veterinara. Da, o clinica pentru animale! Consulta pasarele bolnave, veverite, arici si pe oricine are nevoie de ajutorul ei. Stie intotdeauna ce le doare, pentru ca intelege perfect ce spun animalutele…Dar sa n-o spuneti! E secret!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.