Minuni ale Sfantului Nicolae PDF

Coperta Carte Minuni ale Sfantului Nicolae

Iti doresti sa citesti cartea Minuni ale Sfantului Nicolae publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Minuni ale Sfantului Nicolae chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Minuni ale Sfantului Nicolae

Sunt cuprinse in acest volum insemnari, marturii despre minunile Sfantului Nicolae ale unor mitropoliti, episcopi, monahi si monahii, marturii ale credinciosilor publicate in mai multe ziare si periodice rusesti, precum si cateva fapte minunate petrecute in Romania. La finalul cartii se afla un canon de rugaciune catre Sfantul Nicolae care speram sa fie de folos tuturor celor cu evlavie catre acest minunat Parinte si Ierarh al Bisericii lui Hristos….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.