Minunea in 365 de zile PDF

Coperta Carte Minunea in 365 de zile

Iti doresti sa citesti cartea Minunea in 365 de zile publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Minunea in 365 de zile de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Minunea in 365 de zile

Peste 6 milioane de oameni au citit Minunea, un bestseller aflat pe locul intai in topul New York Times, si l-au indragit pe Auggie Pullman, un baiat obisnuit cu o fata neobisnuita. Este cartea care a inspirat miscarea „”Alege sa fii bun””. In Minunea, cititorii au facut cunostinta cu memorabilul profesor Browne, un mare colectionar de precepte, printre altele. In Minunea in 365 de zile il cunoastem mai bine pe profesorul Browne, care povesteste aici conversatii avute cu Auggie, Julian, Summer, Jack Will si alti elevi pe care i-a ajutat sa-si vada vietile intr-o lumina noua. Fiecarei zile din an ii sunt atribuite vorbe bine alese ale unor personalitati remarcabile precum Anne Frank, Martin Luther King Jr., Confucius, Goethe, Sappho, dar si ale unor cititori ai Minunii care i-au trimis propriile lor aforisme lui R. J. Palacio. Iar toate cele 365 de precepte incluse in aceasta carte au un acelasi fir calauzitor: celebreaza bunatatea sufletului, puterea inimii si taria vointei.””Viata nu e despre a te descoperi. Viata e despre a te crea.”” George Bernard Shaw””Uneori intrebarile sunt complicate, dar raspunsurile sunt simple.”” Dr. Seuss…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.