Minunea imperfecta PDF

Coperta Carte Minunea imperfecta

Iti doresti sa citesti cartea Minunea imperfecta publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Minunea imperfecta chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Minunea imperfecta

Un roman al impacarii de sine Este toamna in Proventa, unde finalul sezonului este marcat de un ultim eveniment: Bebonkers, o trupa engleza, urmeaza sa sustina un concert in scop umanitar, cu ocazia celui de-al treilea mariaj al vocalistului si liderului, Nick Cruickshank. Milena Migliari, o tanara din regiune, are o gelaterie unde realizeaza inghetate minunate. Nu o atrag barbatii, asa ca are o partenera, la inistentele careia, fara prea mare convingere, incearca sa aiba un copil, drept care urmeaza sa inceapa un tratament hormonal. Nick, de asemenea, se intreaba cand si de ce a inceput sa se destrame povestea lui de dragoste… Asa se face ca, timp de trei zile, care, initial, pareau sa confirme evolutii deja hotarate, drumul unui star rock englez se incruciseaza, intempestiv, cu cel al unei tinere italiene, si ea o artista in domeniul sau. Trei zile incredibile care vor schimba destine. DESPRE AUTOR: De 20 de ani, Andrea de Carlo se numara printre cei mai iubiti autori italieni. Cartile sale, vandute in milioane de exemplare, au fost traduse in 26 de limbi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.