Miniobiceiuri. Obiceiuri mai mici, rezultate mai mari PDF

Coperta Carte Miniobiceiuri. Obiceiuri mai mici, rezultate mai mari

Iti doresti sa citesti cartea Miniobiceiuri. Obiceiuri mai mici, rezultate mai mari publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Miniobiceiuri. Obiceiuri mai mici, rezultate mai mari chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Miniobiceiuri. Obiceiuri mai mici, rezultate mai mari

Un miniobicei este un comportament pozitiv marunt pe care te fortezi sa-l faci in fiecare zi. Faptul ca acesta este, prin natura sa, „”prea marunt pentru a da gres””, il face o strategie superioara, facila si puternica de deprindere a unui obicei. Cand vei vedea ca evoluezi constant, nu vei avea de ales si vei incepe sa ai incredere in tine insuti. Bariera din fata primului pas este atat de usor de trecut incat chiar si persoanele deprimate sau „”blocate”” pot sa aiba succes si sa inceapa sa-si schimbe imediat vietile. Daca ai impresia ca o flotare pe zi este prea putin, am o poveste incredibila pentru tine! Nota: aceasta carte nu poate fi folosita pentru eliminarea obiceiurilor proaste (desi unele principii ar putea fi utile pentru a renunta la anumite obiceiuri). Miniobiceiurile sunt o strategie pentru deprinderea de obiceiuri sanatoase permanente, precum exercitiile fizice, scrisul, cititul, gandirea pozitiva, meditatia, hidratarea, consumul de alimente sanatoase etc. Stephen Guise, autorul cartii:””Poti sa ai succes fara teama, intimidarea si esecurile repetate asociate unor strategii precum ‘gasirea motivatiei’, hotararile luate de Anul Nou sau ‘pur si simplu fa-o’. Ele nu functioneaza deoarece iti cer sa lupti impotriva propriului subconstient (o lupta greu de castigat). Abia cand incepi sa joci dupa regulile creierului tau si sa iei in serios limitarile umane, asa cum iti va arata aceasta carte, vei obtine schimbari de durata. Am folosit strategia miniobiceiurilor pentru a ajunge in cea mai buna forma fizica, pentru a citi de zece ori mai multe carti si pentru a scrie de patru ori mai multe cuvinte. Si totul a inceput cand mi-am impus sa fac o singura flotare in fiecare zi. Nu-i asa ca e ridicol? Nu chiar, avand in vedere ceea ce ne spune stiinta despre creier, obiceiuri si vointa. Sistemul miniobiceiurilor functioneaza pentru ca acesta este felul in care se schimba creierul nostru. Am fost incantat de oportunitatea de a impartasi cu toata lumea aceasta strategie…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.