Mindfulness pentru copii – 50 de exercitii de constientizare pentru intelegere, concentrare si calm PDF

  Coperta Carte Mindfulness pentru copii - 50 de exercitii de constientizare pentru intelegere, concentrare si calm

  Iti doresti sa citesti cartea Mindfulness pentru copii – 50 de exercitii de constientizare pentru intelegere, concentrare si calm scrisa de Whitney Stewart, Mina Braun si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mindfulness pentru copii – 50 de exercitii de constientizare pentru intelegere, concentrare si calm chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Mindfulness pentru copii – 50 de exercitii de constientizare pentru intelegere, concentrare si calm

  Ajutati copiii sa-si dezvolte empatia, sa gestioneze emotiile zilnice si sa se distreze! Jocurile ilustrate activitatile usor de facut si meditatiile propuse ajuta copiii in fiecare zi, de dimineata pana seara. Sunt incluse sfaturi pentru a adapta activitatile la o gama larga de abilitati….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mindfulness pentru copii – 50 de exercitii de constientizare pentru intelegere, concentrare si calm este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.