Mindfulness pentru anxietate. Nu lasa grijile sa-ti domine viata PDF

  Coperta Carte Mindfulness pentru anxietate. Nu lasa grijile sa-ti domine viata

  Iti doresti sa citesti cartea Mindfulness pentru anxietate. Nu lasa grijile sa-ti domine viata scrisa de Susan M. Orsillo, Lizabeth Roemer si publicata de editura Curtea Veche Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mindfulness pentru anxietate. Nu lasa grijile sa-ti domine viata chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Mindfulness pentru anxietate. Nu lasa grijile sa-ti domine viata

  Susan M. Orsillo si Lizabeth Roemer ne invita intr-o calatorie a acceptarii – grijilor, anxietatii, fricii –, ne dezbraca de prejudecatile fata de noi insine si ne propun un joc al autodezvaluirii propriilor valori. (Re)descoperirea de sine este o calatorie care nu se sfarseste decat odata cu noi, parcurgerea ei fiind telul suprem. In tot acest timp, suntem liberi sa alegem ce cai dorim, putem sa ne razgandim si sa schimbam directia sau sa ne intoarcem si s-o luam de la capat, putem sa pornim la drum mai pregatiti sau mai putin pregatiti… important este sa continuam! Cartea ne propune metode prin care sa scapam de presiunea anxietatii, jocuri care sa ne elibereze de stres, versuri care sa ne imprastie indoielile privind propria persoana si exercitii prin care sa ne dezvoltam flexibilitatea, sa devenim mai receptivi si mai intelegatori cu noi insine. Acest parcurs, care pare sa porneasca din exterior – de la ceea ce ne provoaca anxietate –, sfarseste cu autocompasiunea. Bazata pe introspectie, aceasta este o privire concentrata asupra celor ce se intampla in interiorul nostru, dar una plina de intelegere si lipsita de vinovatie. „Daca esti in cautarea unui mod original de abordare – si de vindecare – a anxietatii, aceasta carte iti va fi un ghid nepretuit. Autoarele insufletesc calea mindfulness intr-un mod clar si accesibil.” ( Tara Brach ) „Aceasta carte este usor de utilizat, practica si extrem de cuprinzatoare. Cititorii vor avea mult de castigat de pe urma ideilor si exercitiilor prezentate in aceste pagini.” ( Sharon Salzberg ) „O carte extrem de benefica pentru cei care sufera de anxietate in aceasta epoca a ambitiei nemasurate, a izolarii sociale, a stresului si a necontenitelor perturbari digitale .” ( Jon Kabat-Zinn ) SUSAN M. ORSILLO este profesoara de psihologie la Suffolk University din Boston si, in colaborare cu doctoranzii ei, a dezvoltat o serie de programe de preventie si tratament care integreaza acceptarea si mindfulnessul. Locuieste in zona Boston impreuna cu sotul si cei doi copii. LIZABETH ROEMER e profesoara de psihologie la University of Massachusetts, Boston, unde se implica in cercetare si in pregatirea doctoranzilor in psihologie clinica. Impreuna cu acestia, exploreaza rolul mindfulnessului, al acceptarii si al actiunii competente in promovarea functionarii optime ca reactie la factori de stres interni si externi. Locuieste in zona Boston impreuna cu sotul ei. Susan M. Orsillo si Lizabeth Roemer au publicat impreuna mai multe lucrari despre anxietate, emotii, psihoterapie, mindfulness si actiuni bazate pe valori si, de peste 25 de ani, sunt implicate in cercetarea si tratamentul tulburarilor de anxietate. In ultimii 15 ani, gratie finantarii primite de la National Institutes of Health, au dezvoltat si perfectionat metoda care sta la baza acestei carti. Mai multe informatii despre metoda celor doua cercetatoare sunt de gasit pe site-ul lor oficial: mindfulwaythroughanxiety.com….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Mindfulness pentru anxietate. Nu lasa grijile sa-ti domine viata este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.