Mindfulness: Cum sa traiesti bine dand dovada de atentie PDF

Coperta Carte Mindfulness: Cum sa traiesti bine dand dovada de atentie

Iti doresti sa citesti cartea Mindfulness: Cum sa traiesti bine dand dovada de atentie publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Mindfulness: Cum sa traiesti bine dand dovada de atentie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Mindfulness: Cum sa traiesti bine dand dovada de atentie

Mindfulness de Ed Halliwell este cartea care poate insemna inceputul schimbarii tale. Mindfulness este o tehnica de meditatie care „”ne aduce cu picioarele pe pamant, permitandu-ne sa traim in realitate si cu realitatea. Pe masura ce practicam deschiderea catre simturile noastre, un nou mod de a fi poate aparea in noi insine. Dezvoltam o constientizare amicala asupra a ceea ce se petrece si din ea putem trage invataminte.”” Mai mult decat atat, exercitiile de mindfulness au puterea in cele din urma sa ne ajute sa ne traim viata mai usor. Mindfulness-ul este cel mai adesea asociat cu budismul, traditie contemplativa denumita si „”stiinta mintii””.Autorul cartii, Ed Halliwell, jurnalist de profesie, a scris de-a lungul timpului pentru o serie de publicatii precum: Arena, Time Out, The Independent On Sunday, Elle, The Observer si The Guardian. intr-o perioada mai dificila a vietii lui, Halliwell a inceput sa practice meditatia ca o forma de cultivare a sanatatii si starii de bine, devenind astfel in scurt timp profesor de mindfulness. in aceasta calitate a instruit mii de persoane in cadrul unor cursuri, workshop-uri, tabere de retragere spirituala si evenimente private pentru organizatii. „”Vi s-a intamplat vreodata sa terminati mancarea din farfurie fara sa va dati seama? Sau sa ajungeti la destinatie, dar fara a va aminti nimic despre drum in sine? Daca da, atunci aceasta carte este pentru dumneavoastra. Parasiti starea de pilot automat si invatati prin mindfulness cum sa deveniti permanent constient de emotiile si gandurile dumneavoastra, dar si cum sa traiti in inteleapta legatura cu acestea.”” Ed Halliwell Daca ai senzatia uneori ca treci ca un somnambul prin viata, meditatia de tip mindfulness te va ajuta sa treci la o stare de constientizare superioara a lumii din tine si din jurul tau. Cartea este structurata ca un manual de antrenament pe noua saptamani, fiecare dintre cele noua capitole prezentandu-ti cate un nou exercitiu de meditatie, dar si studiile de caz a pat…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.