MINDFUL BUSINESS.Cum schimba meditatia lumea afacerilor din interior spre exterior PDF

Coperta Carte MINDFUL BUSINESS.Cum schimba meditatia lumea afacerilor din interior spre exterior

Iti doresti sa citesti cartea MINDFUL BUSINESS.Cum schimba meditatia lumea afacerilor din interior spre exterior publicata de editura Vellant? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea MINDFUL BUSINESS.Cum schimba meditatia lumea afacerilor din interior spre exterior chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii MINDFUL BUSINESS.Cum schimba meditatia lumea afacerilor din interior spre exterior

Intriganta, oportuna si placuta. O relatare fascinanta a adoptarii in continua crestere a acestor discipline antice de catre afacerile occidentale. David Gelles, de la Financial Times, exploreaza istet si descrie ce este si ce nu este mindflunessul, prezinta stiinta din spatele acesteia si reuseste cu brio sa convinga cititorii ca practica merita sa fie explorata. Mindful Business este prima carte ce explica faptul ca toate tipurile de afaceri si orice fel de angajat pot beneficia de yoga prin meditatie si de alte tehnici mindful. Mindfulnessul scade nivelul de stres, sporeste concentrarea mentala si amelioreaza depresia in randul angajatilor….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.