Minciuna si manipulare PDF

Coperta Carte Minciuna si manipulare

Iti doresti sa citesti cartea Minciuna si manipulare publicata de editura Editura NICULESCU? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Minciuna si manipulare de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Minciuna si manipulare

Aceasta carte va va invata cum sa deveniti experti in detectarea minciunilor si cum sa reactionati in mod eficient la incercarile de manipulare pe care le intalniti in viata de zi cu zi. Spre deosebire de ceea ce se credea pana acum, mincinosii nu sunt tradati de limbajul lor corporal si nonverbal. Pentru cei care le pot identifica, cuvintele ofera indicii mult mai bune pentru detectarea unei minciuni. Cu toate acestea, capacitatea de a descoperi inselaciunile nu ne ofera prea multe beneficii in viata zilnica. Un avantaj important consta in capacitatea de a contracara manipularile odata ce acestea sunt descoperite, adica sa stim cum sa reactionam corespunzator la ele. Volumul de fata exploreaza diferite tehnici de detectare a minciunilor si analizeaza avantajele si limitele bazate pe studii stiintifice. Autorul explica in detaliu psihologia minciunilor comune (cele pe care le spunem cu totii) si complicitatea ce face posibila inselaciunea: cel care minte ne spune ceea ce vrem sa auzim. Minciuna si manipulare ne ofera instrumente de comunicare utile si eficiente cu ajutorul carora putem contracara efectele nocive ale manipularii adevarului. YVES-ALEXANDRE THALMANN, psiholog, este autorul a numeroase carti de dezvoltare personala, printre care cea mai bine vanduta este Petit cahier d’exercices d’entrainement au bonheur….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.